Doneta odluka o nastavku karijere Bukarija!

Mogla je Crvena zvezda ove zime jako dobro da zaradi na Osmanu Bukariju, pošto je imala ponudu Krasnodara od čak 8.000.000 evra, koja nije bila jedina.

Čelnici srpskog šampiona su ipak želeli da sačekaju razvoj situacije na Kupu afričkih nacija – nadajući se povećanju cene – gde se njegova reprezentacija nije dobro provela i ispala je neočekivano rano.

Sa takvim razvojem situacije u Crvenoj zvezdi je doneta odluka da reprezentativac Gane ostane u klubu i pomegne u borbi za titulu.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je ruskom Sport Ekspresu potvrdio da su postojale dve ponude od strane tamošnjih klubova, ali da Bukari neće moći da ode ove zime jer je njegova pomoć potrebna u borbi za odbranu titule.

Bukari se priključio pripremama i o njegovom uključivanju u tim govorio je juče novi-stari trener Vladan Milojević.

Bukari je jedan od najskuplje plaćenih igrača Crvene zvezde, pošto je stigao 2022. godine iz Genta za 3.000.000 evra. Međutim isplatio se, pošto je odigrao 64 utakmice i upisao 22 gola i 16 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE