Vazura otklonio sve dileme u vezi sa Saldanjom i najavio napad na titulu: Nismo nikada uložili ovoliko

Nije ništa izgledalo dobro po Partizan na kraju prethodne sezone i tokom leta. Klub je završio tek na 4. mestu Superlige, kasnije nije obezbeđen nastup u Ligi konferencija, a navijači nisu bili zadovoljni pojačanjima koja su doalzila u klub. Ipak, angažovanje Mateuša Saldanje, koji je plaćen najskuplje, mogao bi višestruko da se isplati.

Brazilski napadač je kao najbolji strelac dosadašnjeg dela prvenstva predvodio tim do prvog mesta, koje je obezbeđeno pobedom u odloženom Večitom derbiju baš pred dodlazak na pauzu. Odmah nakon toga crno-beli su i u finansijskom smislu mogli u velikoj meri da profitiraju prodajom Saldanje, za kog su postojale ponude sa više strana. Ipak, doneta je drugačija odluka, a čini se da ni samom igraču nije teško pala, pošto je juče bio raspoložen na pripremnoj utakmici i postigao gol.

O tome je govorio i direktor klluba Miloš Vazura, u intervjuu koji je da Telegrafu.

Saldanja ostaje, tu nema promena. Pokazao je da je jedan od najboljih naših igrača i on je veoma zadovoljan što ostaje. Kad bismo prodali Saldanju poslali bismo poruku svima da nismo zainteresovani za titulu. Tako da, nema ništa od njegove prodaje. Nadam se da su i navijači zadovoljni njegovim ostankom, otklonio je Vazura sve dileme.

Tokom zime je dovedeno još jedno milionsko pojačanje u vidu južnokorejskog veziste Jung Džun Goha, koji će ukupno koštati klub 1.200.000 evra. Vazura potvrđuje da je sve podređeno napadu na titulu posle više godina.

Ulagali smo i ranije. Kupili smo Sadika za 1.750.000 evra. Ali za Saldanju je ceo sportski sektor insistirao da se dovede. Kad je tako, onda treba uložiti sve napore i dovesti igrača. Razlika u sadašnjem poslovanju je to što sada gledamo da pojačanja plaćamo kroz što više godišnjih rata. Jedino tako možemo da ispratimo visoke transfere i da dovedemo kvalitetne igrače. Otkako sam ja tu, nismo nikada uložili ovoliko novca. Jun, avgust, sada januar… Stručni sektor mora da bude zadovoljan, smatra funkcioner Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petrušev direktno ocenio sudijsku odluku koja ga je načinila tragičarem, oglasila se i Evroliga

Blistao je srpski reprezentativac Filip Petrušev sinoć u meču protiv Barselone i bio najefikasniji u timu Olimpijakosa. Međutim, na kraju...

POVEZANE OBJAVE