Bolomboj: Meni se prvi put desilo da navijači skandiraju moje ime

Džoel Bolomboj je jedan od ključnih igrača Zvezde ove sezone, a juče je produžio ugovor sa crveno-belima do 2026. godine.

To je malo ludo za mene… Nisam ni bio u protokolu na prvoj utakmici, pa sam prešao put od toga da se ne skinem, do rotacije u ekipi, da igram dobro. Pronašao sam momentum, promenili smo trenera i stvari su nastavili da se dešavaju dobro po mene i “eksplodirao” sam. Bilo je dobro, srećan sam ovde, sviđa mi se. Imali smo promene u timu, unutrašnje probleme sa nekim igračima, ali kada se to raščistiilo, razgovor između mene i kluba su postali zvanični i nešto je trebao da se dogodi. Razmišljao sam da ostanem i pre nego što je stigla ponuda da produžim ugovor, rekao je Bolomboj za Meridian sport.

Na pitanje da li je razmišljao o tome i koliko mu znači podrška navijača Zvezde, rekao je:

– Iskreno, nisam uopšte – vidim sebe u Zvezdi. Meni se prvi put desilo da mi navijači skandiraju, nekako je kul. Samo da čuješ Arenu i toliko ljudi da uzvikuju tvoje ime – neverovatno. Beograd je definitivno drugačiji od Moskve i Atine. Imam sve što mi treba, moj sin voli ovde da idu u školu.

Posle derbija, upisana je i važna pobeda u Evroligi…

– Uvek je lepo pobediti bez obzira kako se dođe do trijumfa. Počeli smo sporo, uključujući i mene, ali smo našli ritam. Momci sa klupe su pokazali koliko znače i generalno sarađivali smo kao trim veoma dobro.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Vašington zasenio Dončića i Irvinga, Dalas preokrenuo! (VIDEO)

Košarkaši Dalasa poveli su sa 2:1 u polufinalnoj seriji zapadne konferencije protiv Oklahome. Vezali su dva trijumfa, a ovaj nakon...

POVEZANE OBJAVE