ODLASCI KAO NA TRACI: Zvezda ostaje i bez veziste

Crvena zvezda je ove zime realizovala jedan od najvećih transfera u istorji kluba prodajom Koste Nedeljkovića Aston Vili za devet miliona evra, a uskoro bi u potencijalno još većem transferu klub mogao da napusti i Jovan Mijatović.

Uz njih je za 1.300.000 evra otišao i Stefan Mitrović, koji je novi fudbaler Verone, a za slično obeštećenje bi posle samo šest meseci opremu mogao da razduži i Uroš Kabić.

Ni tu nije kraj potencijalnim odlascima. Kako javlja “Telegraf“, na izlaznim vratima je i vezista iz Zambije Kings Kangva, koji nije ni došao na pripreme nakon Kupa afričkih nacija.

Za njega navodno postoji veliko interesovanje iz Rusije, pošto ga žele čak tri kluba –  Krila Sovjetov, Rostov i Baltika.

Poslednji je najuporniji i očekuje se da napusti klub za 1.500.000 evra, za koliko je svojevremeno i stigao iz iste zemlje, gde je tada nastupao za Arsenal iz Tule.

Za realizaciju ovog transfera ima još dosta vremena, jer se u Rusiji prelazni rok ne završava danas, već 22. februara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE