Zvezda još neko vreme bez napadača (VIDEO)

Vladan Milojević još uvek će morati da sačeka kako bi se upoznao sa kompletnim sastavom svog tima nakon povratka u Zvezdu.

In Beom Hvang se bori za titulu šampiona Azije sa Južnom Korejom, a šansu da postane kontinentalni šampion imaće i Žan-Filip Kraso, koji je deo reprezentacije Obale Slonovače koja se plasirala u polufinale Kupa afričkih nacija.

Domaćin je u četvrtfinalu nakon produžetaka i preokreta savladao Mali sa 2-1.

Trijumf dodatno dobija na značaju s obzirom na to da je Odilion Kusunou, igrač Bajer Leverkuzena, već pre kraja prvog poluvremena zaradio drugi žuti karton, pa je Obala Slonovače igrala sa igračem manje praktično sve do samog kraja.

U samom finišu je uzbuđenje kulminiralo na terenu, pa je isključen i Omar Dijakite – nakon postignutog gola -, a u redovima Malija je direktan crveni pokazan Hamri Traoreu.

Dorgeles Nene doveo je Mali do prednosti u 71. minutu, a kad su navijači ove selekcije već praktično počeli da se raduju, usledio je šok u 90. minutu kada je izjednačio fudbaler Brajtona Simon Adingra, koji je prvo promešao odbranu protivnika, a potom u nastavku akcije naleteo na odbijenu loptu nakon šuta Fofane.

Kada su svi očekivali penale, desio se novi šok za Mali i opšta euforija na stadionu, pošto je Omar Dijakite u drugom minutu zaustavnog vremena drugog produžetka maestralno petom skrenuo loptu u gol posle pokušaja Fofane.

Napadač Zvezde Žan FIlip-Kraso nije bio u sastavu za ovu utakmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE