Kvaračkelija golčinom spasao Napoli (VIDEO)

Fudbaleri aktuelnog šampiona Napolija savladali su na svom stadionu Veronu sa 2-1 nakon preokreta, u utakmici 23. kola Serije A.

Mreže su dugo mirovale, ali je zatim usledila erupcija uzbuđenja u završnih dvadesetak minuta.

Mladi Dijego Kopola doneo je prednost gostima u 72. minutu, kada je bio najviši u skoku posle lopte Suslova nakon prekida, pogodivši glavom za 1-0.

Siril Ngong je izjednačio šest minut kasnije, kada nije imao težak zadatak pošto je Lindstrom driblingom nasamario svog čuvara i ostavio Belgijancu loptu “na tacni” na pet metara.

U ulozi spasioca našao se Hviča Kvaračkelija, koji je pravom golčinom u 87. minutu na suvi kvalitet doneo preokret i sačuvao sva tri boda na stadionu “Dijego Armando Maradona”.

Srpski fudbaler Darko Lazović bio je starter u gostujućem timu i igrao sve do 81. minuta.

Napoli ima daleko lošiju sezonu u odnosu na šampionsku i sada zauzima tek sedmu poziciju sa 35 bodova i sledi mu borba za plasman u evropska takmičenja. Veroni opet sledi još teža borba za opstanak, pošto su trenutno u zoni ispadanja jer zauzimaju 18. poziciju sa 18 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE