NOVA TURA POKLONA STIŽE: Registruj se, preuzmi bonus dobrodošlice i uvećaj svoj dobitak!

Bilo da volite sport i sportsko klađenje ili ipak više preferirate slot igre – ova nedelja vam može promeniti život iz korena!

Za sve ljubitelje online klađenja, sportska kladionica Meridian pripremila je fantastično iznenađenje u vidu spektakularnog bonusa dobrodošlice u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BEPLATNO!

Nije potrebno da deponujete svoj novac kako biste zaradili ovaj bonus, dovoljno je samo da kreirate i verifikujete svoj nalog i – bonus je vaš!

I ne samo to, možete ga iskoristiti na više načina, te tako možete testirati neke od najzanimljivijih slot igara provajdera Expanse studios, kao što su Pia, Veni vidi vici, Wild white wale, Zombie apocalipse ili Leprechaun wish i iskusiti svu magiju slot igara.

A, nakon toga – ostaje vam 1.000 dinara bonusa koje možete iskoristiti na odigravanje tiketa, te vam u nastavku donosimo pet utakmica koje vredi ispratiti i koje se moraju naći na vašem dobitnom tiketu:

Mančester junajted – Vest Hem, kec 1.65
Arsenal – Liverpul, kec 2.30
Lion – Marsej, dvojka 2.50
Real Madrid – Atletiko Madrid, kec 1.75
Osasuna – Selta Vigo, kec 2.35 Dakle, idealni uslovi za online klađenje su pred vama – iskoristite bonus dobrodošlice u Meridianu i udvostručite svoj dobitak!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Zvezde se javno zahvalio Baharu

Fudbalski klub Crvena zvezda postigao je dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. Tim povodom oglasio se...

POVEZANE OBJAVE