TVRDE PAZAR: Partizan odbio 10 miliona za napadača, očekuje se rekordna prodaja?

Fudbaleri Partizana u prolećni deo sezone Superlige ulaze kao lideri na tabeli.

Posle završenih priprema prvi meč će odigrati u Ivanjici protiv Javora.

Crno-beli su bili aktivni u zimskom prelaznom roku. Ali se nametalo i pitanje odlaska Mateuša Saldanje. Pominjali su se mnogi klubovi koji su se utrkivali za potpis Brazilca.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura govorio je na tu temu:

Ne kajem se što nismo prodali Saldanju. Ne želim da otkrivam zvaničnu ponudu. Otkriću samo da je bila više od 10.000.000 evra. Na kraju jesenjeg dela prvenstva rekli smo da nema prodaje ključnih igrača kakav je Brazilac, tako se ponašamo. Verujem ako Saldanja bude nastavio da igra na istom nivou i na proleće, stići će ista, ako ne i viša ponuda na leto. Svesni smo da Saldanja može da nam donese titulu, zbog toga je odluka bila jednostavna. On na proleće može da postane igrač koji je prodat za najviše novca u istoriji Partizana, preneo je Telesport njegovu izjavu.

Sa druge strane, večiti rival u borbi za titulu, prodao je svog napadača Jovana Mijatovića Njujork Sitiju. U medijima se pominjala upravo cifra od 10 miliona evra, koliko je sada nuđeno i za napadača crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE