ODJAVIO GROFA: Pavkov se vratio u Superligu!

Poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji odjeknula je prava tansfer bomba, pošto je Milan Pavkov postao novi fudbaler Čukaričkog!

Nekadašnji napadač Crvene zvezde tako se vraća u Superligu nakon godinu i po dana tokom kojih je nastupao za Al Fejhu iz Saudijske Arabije.

Međutim, nije bio naročito efikasan pošto je postigao samo jedan gol na 30 odigranihh utakmica, a ove zime je usledio raskid ugovora.

Govorilo se da ga želi Miodrag Grof Božović u Nefčiju, ali ipak nije uspeo u nameri da ga angažuje.

Tako se robusni napadač vraća u takmičenje gde je postigao mnogo golova noseći dresove niškog Radničkog i Crvene zvezde, čiji je heroj navijača postao, pre svega zbog dva gola postignuta u pobedi nad Liverpulom u Ligi šampiona.

On je svojevremeno iz Vojvodine prešao u Radnički, kada je zavredeo pažnju Zvezde. Ipak, nedugo zatim vratio se u Niš kao pozajmljeni fudbaler, što je bila prekretnica u karijeri.

Čukarički je tako rešio pitanje napadača, pošto se ranije ove zime u klub vratio Slobodan Tedić, ali tim neće moći da računa na njega zbog zdravstvenih problema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE