NIGERIJCI PREKINULI JUNAJTEDOV NIZ: Ivobi šokirao Old Traford u 97. minutu (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda prekinuli su niz od devet utakmica bez poraza, pošto su na Old Trafordu izgubil sa 2-1 od Fulama, u u 26. kolu Premijer lige.

Pritom je poraz doživljen na najteži mogući način, pogotkom Aleksa Ivobija u sedmom minutu zaustavnog vremena, kada je posle polukontre pogodio sam ugao gola Andre Onane, koji je ostao “zakopan” u mestu.

Gosti su prethodno poveli, nakon što su u prvom poluvremenu mreže mirovale, golom Kelvina Besija u 65. minutu. On se nakon kornera najbolje snašao u gužvi koja je nastala u šesnaestercu i zakucao loptu između ruku Onane pod prečku.

Hari Megvajer je u 89. minutu doneo izjednačenje, kada se našao na pravom mestu nakon odbitka, pošto je golman Leno zaustavio pokušaj Bruna Fernandeša.

Međutim, umesto da iskoriste nalet u pokušaju da dođu do nove pobede, usledio je najveći šok i tim Junajteda je ostao bez ijednog boda.

Aston Vila je na Vila Parku sa 4-2 bila bolja od Notingem Foresta.

Stelci u prvom poluvremenu za domaćina bili su Votkins u 4. minutu, kao i Daglas Kosta u 29. i 31. minutu, dok je Niakate u 5. minutu zaustavnog vremena smanjio na 3-1.

Potom je već u 48. minutu Gibs-Vajt pogodio za 3-2, ali je Leon Bejli u 61. minutu postavio konačan rezultat.

Brajton je na svom terenu remizirao sa Evertonom, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1.

Brentveit je u 73. minutu doneo prednost gostima, ali je Luis Dank u petom minutu zaustavnog vremena spasao bod.

Kristal Palas bio je bolji od Barnlija sa 3-0, a svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu.

Ričards je bio precizan u 68. minutu, Aju je odvostručio prednost četiri minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je Mateta u 77. minutu sa penala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE