Toni Nadal siguran: Rafa će osvojiti Rolan Garos

Stric i bivši trener Rafaela Nadala, Toni  je istakao da španski teniser nema izbora osim da igra na mastersu u Indijan Velsu, dok pokušava da se vrati u vrh svetskog tenisa.

On mora da se takmiči. Nema izbora. To predugo nije radio. I naravno, ako se ne takmičite, ne možete se pripremiti“, rekao je Toni Nadal za AS, preneo je Jurosport.

Nadal je imao problema sa povredama tokom karijere, koju bi mogao da završi ove godine.

Toni nije želeo da govori o dugoročnoj budućnosti 37-godišnjeg tenisera, već je rekao da njegov tim mora da sačeka i proceni kako će ići ostatak godine. Optimista je po pitanju učešća na Rolan Garosu, gde bi Nadal igrao za rekordnu 15. titulu, ali i povodom Olimpijskih igara u Parizu.

Upitan šta misli o njegovom povratku u Brizbejnu, Toni Nadal je rekao da ima pozitivne utiske i da misli da je Rafael Nadal igrao na dobrom nivou, posle toliko duge pauze.

– Više volim da kažem da će osvojiti Rolan Garos. Onda ćemo videti. Znam da je teško, ali uvek se trudim da budem pozitivan i nadam se da moj nećak može da odigra veliku ulogu i na Igrama i na Rolan Garosu, naveo je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE