Prepelič besan zbog Dončića: Muka mi je više

Košarkaška reprezentacija Slovenije sjajno je započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Upisali su dve pobede, najpre su savladali Ukrajinu, a potom i Izrael.

Slovenija će 22. i 25. novembra igrati sa Portugalom i prvi je favorit grupe. Naravno u ove dve utakmice su igrali bez Luke Dončića, a kapiten Klemen Prepelič je prilično oštro komentarisao da tamošnji mediji isključivo pišu o Dončiću.

– Uvek se ističe da nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka… Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali se stalno pljuje po igračima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju, rekao je Prepelič za slovenčku državnu televiziju i dodao:

– Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima. Tih 11, 12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su naši navijači najbolji na svetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenačkoj košarci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE