BOLJI OD ODLASKA BAHARA: Prija mu rad sa Milojevićem, Endiaje željan golova

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend gostuju TSC-u u Superligi.

Pokušaće da zadrže bod minusa pre večitog derbija sa Partizanom.

Ovog proleća, Šerif Endiaje pronašao je golgetersku formu. Za razliku od mečeva dok je ekipu vodio Barak Bahar.

Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova, rekao je on za klupski sajt.
Napadač je potom dodao, govoreći o ekipi TSC-a:

Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na Marakani je bila “tvrda” utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat. O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu, zaključio je Endiaje.

TSC i Crvena zvezda igraju meč 23. kola Superlige u subotu od 16 časova u Bačkoj Topoli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO JE MOJ KLUB: Potpisan novi ugovor, crno-beli se podsetili snažne poruke Obradovića (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan već je obavio veoma važan posao pred narednu sezonu. Željko Obradović biće i u naredne dve godine...

POVEZANE OBJAVE