Obradović nakon pobede govorio o svojoj budućnosti

Košarkaši Partizana prekinuli su niz poraza u Evroligi nakon povratka sa reprezentativne pauze, pošto su u 27. kolu na svom parketu bili bolji od Anadolu Efesa.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Sigurno da je za nas bila važna utakmica. Imamo imperativ pobede na svakoj. Nosimo se sa tim kako znamo i umemo, probali smo i večeras. Reprezentativci su stigli na trening u sredu i uspeli da odradimo neke stvari i radostan sam zbog toga. Igrači su dali sve od sebe, imali su neverovatnu energiju. Sve to je velika satisfakcija za ono što smo danas odradili i čestitam mojim igračima. Ovo je timska pobeda, konstatovao je Obradoivć.

Posebno se trener Partizana osvrnuo i na doček koji su mu upriličili navijači, nakon izjava posle finala Kupa Radivoja Koraća, kada se špekulisalo i o tome da li će ostati na klupi Partizana nakon ove sezone.

Ja zaista više volim da pričam o igračima nego o sebi. Ponosan sam i srećan da su navijači izbacili tu parolu da sam jedan od njih. Ljudi su mi posle Kupa zvali i davali svaku vrstu podrške i nemam nikakvu dilemu šta je moja budućnost. Valjalo se zbog ovoga roditi i doživeti ovako nešto. Navijači su mi snaga, oni su mi najbitniji i to je snaga kluba, rekao je trener Partizana, pa dodao:

Od sedamdesetih, od Kićanovića je kroz Partizan prošlo mnogo neverovatnih igrača. Mnogo mi je drago što ima mnogo dece i roditelja sa decom koje me čeka ispred hale kad se meč završi. Ja na vidim sebe nigde osim u ovom klubu, ili ću ovde raditi ili nigde. Mene zanima mišljenje mojih saradnika, navijača i igrača i tu se sve završava. Evroliga prepoznaje kada jedan klub ima sopstvene izvore finansiranja, to vidi Evroliga kada odlučuje. Mi drugu godinu zaredom reprezentujemo ovu državu i grad na odličan način, smatra Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić pred Partizan: Imamo lepe uspomene, želimo u Evropu

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 28. aprila od 19.30h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 32....

POVEZANE OBJAVE