90 MINUTA TE DELI OD MAGIČNOG DOBITKA: Ovo je pet utakmica koje se moraju naći na tiketu ovog vikenda!

Vreme je za magičnu igru, koja nas minimum 90 minuta „zakuca“ za fotelje i TV ekrane, zvanu fudbal. Ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl i mnogo utakmica koje ne smete propustiti, a uz sportsku kladionicu Meridian sve dobija potpuno novu dimenziju. 

Naime, za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari stižu sjajne vesti – pri registraciji na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji čeka vas fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Šta je potrebno da uradite da biste dobili bonus? Samo da kreirate i verifikujete nalog i to je to – bonus stiže na vaš račun!

A, onda… Ostanite na istoj adresi, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE i spektakularna ponuda za online klađenje. U to ime, donosimo vam TOP 5 predloga koji se moraju naći na vašem tiketu:

Totenhem – Kristal Palas, kec 1.50

Torino – Fiorentina, kec 2.60

TSC – Crvena zvezda, dvojka 1.40

Valensija – Real Madrid, dvojka 1.65

Mančester siti – Mančester junajted, kec 1.30

Dakle, 90 minuta vas deli od potencijalnog milionskog dobitka – ne propustitie priliku da odigrate tiket koji vam može promeniti život!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE