DOMAĆIN USPEŠAN: Zvezda bolja od Makabija, blistao osvajač KRK

Mladi košarkaši Crvene zvezde počeli su trijumfom kvalifikacioni turnir Evrolige Marko Ivković koji se održava u Beogradu. Organizator takmičenja slavio je protiv vršnjaka iz ekipe Makabija 82:71. Već u prvoj četvrtini dali su smer ovoj utakmici.

Crveno-beli su znatno bolje otvorili susret. Tokom prve deonice već su imali dvocifrenu prednost. Ubacili skoro 30 poena za maksimalnih +18.

Klub iz Tek Aviva je odgovorio u drugoj četvrtini, ali su izabranici Branka Jorovića držali osetniju razliku. Na odmor se otišlo sa +14 u korist Zvezde (44:30).

Makabi je u trećoj četvrtini pokušavao da smanji što više razliku. Crveno-beli uvek bili staloženi i odbijali nalete rivala. Istim tempom Zvezda je nastavila u četvrtom periodu i lako slavila.

Predvodili su ih Petar Radović i Andrej Kostić sa 18 poena. Drugopomenuti je nedavno sa seniorima osvojio Kup Radivoja Koraća. U timu Makabija Gudes je imao 17 poena uz 13 Majera.

Drugi meč ove grupe igraju tim Next Generation i Armani. U drugoj grupi su Partizan, Barselona, Mega i Hapoel Tel Aviv. Pobednici će igrati u finalu za plasman na F4 juniorske Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE