ZVEZDINI NAPADAČKI IZDANCI U MLS LIGI: Joveljić strelac u pobedi, Mijatović ušao sa klupe (VIDEO)

Fudbaleri los Anđeles Galaksija savladali su San Hoze u gostima sa 3-1 u skloPu američke profesionalne MLS lige.

Na poluvremenu je Galaksi već vodio sa 2-0, a strelac drugog gola bio je srpski reprezentativac Dejan Joveljić, koji je realizovao kontru nakon dodavanja Žozepa Pejntsila.

Prethodno je Pejntsil u 18. minutu i sam pogodIo i tako doneo prednost svom timu, kada je ciljao malu mrežu.

Već tri minuta nakon povratka na teren Španac Riki Puig je povisio na 3-0, a utešni pogodak postigao je Preston Džud u 70. minutu.

još jedan bivši napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović, koji je nedavno napustio Marakanu u velikom transferu, nije uspeo da postigne gol u poslednjih deset minuta utakmice u kojoj je njegov Njujork Siti poražen na gostovanju Sent Luisu sa 2-0.

Mijatović je zamenio Kitona Parksa u 80. minutu, kada je njegov tim već gubio sa 2-0, ali je ubrzo njihov saigrač Džejms Sends zaradio i crveni karton, pa je bilo jasno da će se teško doći bar do boda.

U timu Njujork Sitija nije bilo srpskog štopera Strahinje Tanasijevića, koji je poput Mijatovića tokom ove zime pojačao kub iz Superlige, odnosno Spartaka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE