BIO ŽELJA VEČITIH: Plej se vraća u Evropu, stiže u klub koji ima poseban adut u pregovorima!

Nekadašnji osmi pik sa NBA drafta Frenk Nilikina je bio letošnja želja Crvene zvezde i Partizana, ali je ipak prioritet bio ostanak u najjačoj ligi sveta.

Želeo je po svaku cenu još jednu šansu da se dokaže, a dobio ju je od strane Šarlot Hornetsa. Međutim, nije imao ni sreće zbog problema sa povredama. Prvo je zbog preloma potkolenice propustio Svetsko prvenstvo, na kom je njegova Francuska prošla neslavno, a zatim je zbog povrede mišića debitovao za novi klub tek u januaru.

Međutim, nije to nije dugo trajalo, pošto je otpušten ubrzo nakon što je u klub iz Oklahome trejdovan srpski plej Vasilije Micić.

Sva je prilika da će uslediti povratak u Evropu, pošto je sada prioritet pleja da zaigra na Olimpijskim igrama, kako ne bi propustio i drugo uzastopno veliko takmičenje.

Prema navodima portala “Be Basket“, njegov novi klub najverovatnije će biti Pariz, koji se takmiči u Evrokupu. Tako će biti na oku francuskom selektoru Vensanu Koleu, koji predvodi gradskog rivla Bulonj Metropolitan Levaloa.

Navodno je prvo bio u pregovorima sa Asvelom, ali nisu završeni uspešno, pa nećemo gledati dugogodišnjeg NBA pleja u Evroligi, pošto je istekao rok za registraciju novih košarkaša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE