Srnić prognozirao ko će rešiti derbi

Bivši igrač Crvene zvezde Slavoljub Srnić i dalje pomno prati dešavanja u domaćoj Superligi. Narednog vikenda će biti vikenda odigran jedan od ključnih mečeva u borbi za titulu, 172. večiti derbi na ”Marakani”.

Srnić je očekivanja izneo u razgovoru za ”Republiku”, gde se prisetio i poslednjeg poraza Zvezde na svom terenu u duelima sa Partizanom, što se dogodilo još 2017. godine (3:1 za Partizan, golovima Leonarda 2 i Tavambe).

– Pamtim taj derbi, to je ono kada nam je Leonardo dao gol iz slobodnog udarca. Ne iznenađuje me što Zvezda nije izgubila derbi na našem stadionu od tada. Marakana je neosvojiva tvrđava, ne samo za Partizan već i za druge. 

Pa i velikani u Ligi šampiona su morali da se pomuče, ni Mančester sitiju nije bilo lako. Nadam se da Partizan ni sada neće slaviti, već da će Zvezda pobediti, rekao je Srnić.

On je čak prognozirao i koji igrač će rešiti derbi. 

– Vratio se Miloje, zategao je ekipu, ne primaju tako lako golove kao kod Baraka Bahara. Iz dobre odbrane ide dobar napad, a mnogo je momaka koji mogu da presude. Voleo bih da to bude Mirko Ivanić, da golom za pobedu bude heroj, izjavio je Srnić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Minesota opet pregazila Finiks (VIDEO)

Košarkaši Minesote nastavili su sa dominatnim partijama u seriji sa Finiksom i došli su do vođstva 3:0 u seriji....

POVEZANE OBJAVE