ODMAH POSLE DERBIJA: Traže podršku navijača, Partizan ponovo časti!

Fudaleri Partizana odigrali su 2:2 protiv Crvene zvezde u 172. večitom derbiju.

Zadržali su poen prednosti u odnosu na večitog rivala. Prekinuli post bez gola na Marakani uz odličnu partiju Aleksandra Jovanovića između stativa.

U narednom kolu dočekuju Napredak, a ulaz će biti besplatan.

Borba za titulu se nastavlja! Potrebni ste nam više nego ikad da pokažemo svoju snagu na terenu i zajedno poguramo Parni valjak! Svaka utakmica, svaki pojedinac – vi ste naša snaga! Zato te pozivamo da u sredu, 13. marta, dođeš na stadion „Partizan“ i bodriš crno-bele u utakmici 25. kola MozzartBet SuperLige Srbije, FK Partizan – FK Napredak. Svi za jednog, jedan za sve!, napisali su crno-beli na društvenim mrežama.

Uz napomenu da se moraju preuzeti besplatne ulaznice. I to u utorak 12. marta od 12 sati na prodajnom mestu Ticketline Shop Novi Beograd (Bulevar Umetnosti 4).

Kao što je i klub najavio, utakmica je zakazana za sredu od 16:30 u Humskoj. Ulaz je bio besplatan i za utakmicu sa Železničarom odigranu pre večitog derbija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE