PL: Debakl Aston Vile u direktnoj borbi za mesto u Ligi šampiona, Čekićari jedva spasili bod protiv davljenika! (VIDEO)

Danas su završene tri utakmice 28. kola Premijer lige, a derbi kola svakako se igrao na Vila parku, gde je Aston Vila dočekala Totenhem u borbi timova iz vrha tabele. Bar na papiru.

Domaćin je u direktnoj borbi za mesto u Ligi šampiona doživeo pravi debakl pošto je poražen od Pevaca iz severnog Londona sa 4-0.

Pravi debakl je doživljen u drugom poluvremenu, pošto je prvo završeno bez golova!

U blickrigu su gosti poveli sa 2-0 golovima Džejmsa Medisona u 50. i Brenana Džonsona tri minuta kasnije.

Posao je protivniku značajno olakšao u 65. minutu i Džejms Mekin koji je zbog oštrog starta zaradio direktan crveni karton.

Fudbaleri Totenhema su u zaustavnom vremenu ponovili isto što su učinili i u uvodnoj fazi drugog poluvremena, i sa nova dva kola slavili više nego ubedljivu pobedu u veoma važnoj utakmici.

Prvo je Son pogodio posle asistencije Kuluševskog, da bi kasnije upisao i drugu asistenciju na ovom meču kada je proigrao Vernera u 4. minutu nadoknade za konačnih 4-0.

Sada Vila na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona, ima samo dva boda više od današnjeg rivala, ali i jednu utakmicu više.

Brajton je minimalnim rezultatom 1-0 na svom stadionu savladao Notingem Forest, a svom timu je u 29. minutu autogolom presudio Endrju Omobamidel.

Puno golova viđeno je i u Londonu u duelu Vest Hema i Barnlija, a na kraju su podelili bodove pošto je utakmica završena rezultatom 2-2.

Pretposlednji tim sa tabele Premijer lige iznenađujuće je vodio na poluvremenu sa 2-0, posle golova Davida Fofane u 11. i autogola defanzivca domaćih Mavropanosa u zaustavnom vremenu prvog dela.

Međutim, Čekićari su spasili makar bod posle golova Paskvala na samom početku drugog dela igre i Denija Ingsa u zaustavnom vremenu utakmice.

Vest Hem je sedmi na tabeli sa 43 osvojena boda, dok je Barnli na 19. poziciji sa samo 14 bodova, pa im ovakvi bodovi puno znače iako će se teško spasiti ispadanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE