Treći uzastopni remi PSŽ-a u Ligi 1 (VIDEO)

Fudbaleri Pari Sen Žermena nisu uspeli da upišu pobedu ni na trećoj uzastopnoj utakmici u francuskoj Ligi 1.

Upisali su i treći vezani remi. Nakon Rena i Monaka, danas su na Parku prinčeva odigrali nerešeno i sa Remsom, pošto je utakmica završena rezultatom 2-2.

Sva četiri gola postignuta su u prvom poluvremenu. Maršal Munetsi je već u sedmom minutu doveo do prednosti goste, nakon katastrofalne greške Ašrafa Hakimija, kome je Diakite oduzeo loptu i asistirao strelcu gola.

Međutim, usledio je ekspresni preokret. Iskusni Junis Abdelhamid je autogolom već u 17. minutu poklonio izjednačenje domaćem timu.

Šok su igrači PSŽ-a iskoristi i samo dva minta kasnije Gonzalo Ramoš se najbolje snašao u šesnaestercu i doneo potpuni preokret.

Ipak, mladi Omar Dijakite je u poslednjem minutu prvog poluvremena odličnu igru krunisao i golom, pa je tako postavio, kako se ispostavilo, i konačan rezultat.

Parižani su i pored niza loših rezultata i dalje ubedljivo na prvom mestu tabele sa 56 bodova, deset više od Bresta. Rems je sa druge strane deveti sa 35 bodova, koliko ima i Ren na poziciji iznad, ali uz utakmicu manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE