STIGLI U ZAGREB: Sferopulos imao poruku pred Cibonu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet se nakon evroligaškog poraza vraćaju utakmicama u ABA ligi.

Crveno-beli sutra gostuju ekipi Cibone u želji da se dodatno približe prvom mestu pred plej-of.

Očekivanja pred ovu utakmicu izneo je trener Janis Sferopulos:

Očekuje nas utakmica sa izuzetno talentovanim timom koji ima veliki potencijal. Cibona je ekipa koja ima iskusne igrače ali i grupu vrlo mladih igrača, i igraju sa velikim samopouzdanjem i entuzijazmom. Kao i uvek, i to napominjem pred svaki meč u ABA ligi, psihički moramo da budemo spremni, ali i fizički na terenu da odigramo utakmicu na nivou i u skladu sa našim standardima u ABA ligi, rekao je on.

I prvotimac Stefan Lazarević se oglasio:

Cibona je ekipa koja je ove sezone u više utakmica pokazala svoj veliki talenat i kvalitet. Igraće svakako izuzetno motivisani, ali bez moranja i opterećenja što je svakako poziv više na opreznost. Svakog rivala u ABA ligi smo maksimalno uvažavali i svakoj utakmici pristupali na isti način, sa željom da odigramo najbolju moguću utakmicu. Imamo dosta problema sa povredjenim igračima, ali je zato na svima nama koji smo u timu da pružimo maksimum i dodjemo do pobede koja nas dovodi na korak od osiguranja prve pozicije pred plej of, dodao je Zvezdin košarkaš.

Meč Cibone i Crvene zvezde igra se sutra od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE