Obradović prokomentarisao gest “potpisa”

Košarkaši Partizana savladali su večeras u Areni Baskoniju i tako se održali na poziciji koja vodi u razigravanje.

Obradović govorio o pobedi nad Baskonijom, Realu i učinku centara

Utakmicu je obeležila i zanimljiva interakcija navijača sa trenerom Željkom Obradovićem, koji im je nakon skandiranja u kom su pozvali na potpisivanje novog ugovora, sugerisao potpis na svojoj tabli.

Ovaj gest Obradović je prokomentarisao nakon utakmice.

Treba li nešto da objašnjavam. Želim da ostanem dokle god imam ovu želju. Nije sve idealno ovde, ali to nema nigde da je sve idealno. Svi težimo tom Eldoradu. Živiš i boriš se, nadam se da ćemo zajedno izaći iz problema i da ćemo nastaviti ovu priču u Evroligi. Hoćemo da predstavljamo grad i državu na najbolji način. Ja sam ovde najsrećniji čovek. Koliko godina sam trener, bio igrač, doživeo mnogo lepih stvari u mnogim klubovima. Od Partizana, Huventuda, Reala, preko Treviza, Benetona, Panatinaikosa, Fenerbahčea, svugde sam radio sa ogromnom željom, rezultate smo imali. Ali, ova odanost, ovo je neverovatno, nemam reči da opišem, rekao je trener Partizana, pa dodao:

Mogu samo da se zahvlajujem na onome što rade za nas. Uvek ću ponavljati. Treba da budemo šampioni i u ponašanju. Teren je da se bodri ekipa, da se napravi atmosfera da nikome ne bude prijatno, ali ne za vređanje prema bilo kome i to je moja najveća želja. Fer-plej je važan i to ljudi prepoznaju uglavnom. Naši navijači su fenomenalni, hvala im. Nemam dilemu da će nastaviti, poručio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Zvezde se javno zahvalio Baharu

Fudbalski klub Crvena zvezda postigao je dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. Tim povodom oglasio se...

POVEZANE OBJAVE