Sferopulos izneo očekivanja pred Megu

U okviru 24. kola ABA lige, košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Mege u Beogradskoj areni.

Ukoliko bi Zvezda došla do pobede i matematički bi obezbedila prvo mesto pred plej-of i prednost domaćeg terena do samog kraja takmičenja.

Izabranici Janisa Sferopulosa su u prvom delu ove sezone protiv ekipe Mege slavili u gostima sa 98:88.

– Očekuje nas utakmica protiv vrlo mladog i talentovaog tima koji svoje mečeve igra sa puno entuzijazma i energije. Mi želimo da nametnemo naš ritam i da igramo utakmicu na naš način, ne dajući rivalu previše prilika koje želi. Ono što uvek ponovim, moramo da budemo skoncentrisani, fokusirani i da se držimo našeg plana igre svih 40 minuta kao u prethodnim mečevima, rekao je Sferopulos.

Očekivanja je izneo i prvotimac crveno-belih Dalibor Ilić.

– Pred nama je jako važna utakmica koja nam u slučaju povoljnog ishoda daje prednost domaćeg terena u doigravanju. Medjutim, put do pobede neće biti lak, znamo dobro tim Mege, igraju dobro, imaju mnogo talenta i želje za dokazivanjem, imaju kvalitet,  moraćemo da odigramo čvrsto, pametno, i da se držimo dogovora iz svlačionice. U dobrom smo ritmu i pored svih problema sa povredama, i želimo da nastavimo sa pobedama. Pozivam naše navijače da dođu, pruže nam podršku i pomognu da dođemo do važne pobede, rekao je Ilić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE