DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi.

Na svom terenu izgubili su od Olimpijakosa 74:69. Iako su u jednom momentu imali +14. Oni i dalje imaju šanse za plej-in ali Efes je 10-ti sa pobedom više.

Crno-beli imaju 14 trijumfa koliko Valensija, Žalgiris i Armani. Bajern je na 13 pobeda. Do kraja Partizan igra u Berlinu protiv Albe i dočekuje Valensiju. Španci pre toga imaju meč sa Asvelom.

Žalgiris čekaju dueli sa Monakom i Realom. Armani će igrati italijanski derbi sa Virtusom i gostovati Makabiju. Baskonja od svih pomenutih timova ima 16 pobeda. Oni igraju sa Realom i Virtusom.

Efes u zadnja dva meča igra sa Fenerbahčeom gradski derbi i protiv Crvene zvezde Meridianbet.

U plej-inu igraju 7. protiv osmog i 9. na desetog jednu utakmicu. U duelu 9 i 10 ekipe u plej inu poraženi završava takmičenje. Pobednik igra sa poraženim iz duela sedmog i osmog. Pobednik tog dodatnog meča ide na Real. Onaj ko pobedi u duelu osmog i sedmog, ide odmah na drugoplasiranog iz regularnog dela na poziciji gde je sada Monako.

Što se eventualnih krugova tiče, Partizan ima pobedu u Valensiji 72:67. Od Efesa takođe su bolji imaju 100:90 pobedu u Beogradu i 100:94 poraz u Istanbulu. Protiv Armanija crno-beli takođe imaju pozitivan skor uz poraz 85:83 i pobedu 82:69. Imaju duplu pobedu protiv Žalgirisa. Bajern zaostaje jednu pobedu ali ima bolji skor od crno-belih. Ekipa Željka Obradovića ima dve pobede manje od Baskonje uz bolji međusobni skor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UEFA POKRENULA ISTRAGU: Sumnja se u novu nameštaljku u srpskom fudbalu

Više nije ni vest kada UEFA pokrene istragu za nameštanje utakmica u srpskom fudbalu. Svake sezone imamo bar 2 utakmice...

POVEZANE OBJAVE