Bolomboj pričao o igrama ove sezone, posebna emocija za navijače

Košarkaše Crvene zvezde očekuje meč protiv Olimpijakosa u Evroligi, a centar beogradskih crveno-belih Džoel Bolomboj je izneo očekivanja.

On kaže da motivacije ne fali, posebno jer je naredni protivnik njegov bivši tim.

– Definitivno imamo tu ekstra motivaciju, naši navijači su tako veliki deo našeg uspeha i tako veliki deo Crvene zvezde i zbog njih želimo da zasvršimo sezonu na pozitivnoj noti. Želimo da pobedimo za njih, za sve ljude u klubu pa i za nas igrače jer bi to bilo nešto za pamćenje, lepo bi bilo završiti pobedom pred domaćim navijačima. Ali imamo dve utakmice do kraja, biće teško protiv Olimpijakosa, oni su veoma dobar tim, bore se za prednost domaćeg terena ali mi se radujemo tom izazovu i toj utakmici, rekao je on, a zatim se osvrnuo na sezonu u Zvezdi.

– Nema žaljenja, bila je ovo godina sa dosta uspona i padova, ja sam veoma zadovoljan svojom sezonom, nisam imao povrede, igrao sam konstantno. Kada se osvrnem na ovu godinu, biću veoma zadovoljan svojim igrama, i ne žalim ni za čim.

Da li je tim možda mogao bolje?

– Da, naravno, ne kažem da sam ja bio savršen, bilo je utakmica gde nisam igrao baš najbolje, ali bilo je dosta situacija gde smo imali utakmicu i poklonili je protivniku, neke smo nesrećno izgubili, imali smo probleme da privedemo utakmice kraju, imali smo i neke poraze koje nismo očekivali bar po poziciji na tabeli, naravno, na papiru su sve to dobri timovi. Naravno postoje stvari koje smo mogli da uradimo bolje.

ABA i prvo mesto pred plej-of?

– Da, to je vrlo važno za mene i za svakoga, čini se da polako imamo kompletan roster zdrav što će značiti da ćemo u poslednji deo sezone ući u dobrom ritmu. Spremamo se za plej of ABA i domaće lige i mislim da ćemo biti u dobroj formi.

Olimpijakos? Šta treba uraditi?

– Da, oni su veoma dobar i veoma izbalansiran tim, imaju odličan protok lopte, pa ih je veoma teško čuvati, imaju mnogo talentovanih igrača koji mogu da postignu 20 poena svake date večeri. Ali mi se fokusiramo na sebe, svako od igrača treba da se fokusira na ono što treba da uradi i ako svako odradi svoj deo posla, mislim da će sve biti dobro.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Još jedna predaja, Kanađanin u finalu

Na mastersu u Madridu došlo je do još jedne predaje meča. Janik Siner nije ni izašao na četvrtfinalni meč zbog...

POVEZANE OBJAVE