BOGDANOVIĆ O DULJAJU I MILOJEVIĆU: Vladan je posvećen poslu, Igor je preuzeo klub kad ga niko drugi ne bi uzeo

Fudbalska Superliga Srbije završiće se kroz dva kola ligaški deo.

Potom kreću borbe u plej-ofu i plej-autu. Zvezda na vrhu tabele ima +4 u odnosu na Partizan.

Oba tima su slavili u 28. rundi. U međuvremenu, nekadašnji srpski fudbaler Rade Bogdanović, dao je zanimljiv komentare o trenerima večitih.

Zvezda ima za trenera momka koji je pametan i inteligentan. Igrom slučaja sam ga upoznao 1990. u vojsci i družio sam se sa njim u Beogradu. Izuzetno fin, iz fudbalske porodice, brat mu je bio preozbiljan igrač. Vladan je posvećen poslu. Jeste li ga gde videli sa mikrofonom u ruci, u kafani i pored neke starlete? Pa niste. Zato je tu. Zašto je Zvezda prsla poslednje tri godine kad je on otišao? Mislim prsla u igračkom smislu, potrošeni milioni bez ikakvih rezultata. Za mene nije nikakav rezultat kad si prvak Srbije zato što si najveći klub. Sad su drugi vetrovi kad su Milojevića vratili. Zato što je ozbiljan i posvećen poslu. To je trener. Mora da bude primer, rekao je on gostujući na K1 televiziji.

Potom se osvrnuo i na Igora Duljaja:

Izuzetno kvalitetan momak. Prvo kao ličnost, drugo kao Partizanovac. Proveo je ceo život u Humskoj i Ukrajini, kao fudbaler se dokazao i preuzeo je klub kad ga niko ne bi uzeo. Kad novca nema, kad je klub u blokadi, kad ih država gura na svaka tri-četiri meseca. Prihvatio se teškog posla i tu je pokazao hrabrost da se suprotstavi grupi prekoputa stadiona JNA. Za mene je to jako pozitivno, da postoje takvi u našem fudbalu, bez obzira na stanje u trenerskoj struci, zaključio je Bogdanović.

Zvezda sledeći meč igra u Surdulici, a Partizan čeka Novi Pazar.

Foto: K1 televizija/ Jutub printskrin

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JEDNO IME MANJE: Ragnik odbio Bajern, ostaje veran reprezentaciji!

Fudbaleri Bajerna u prvom duelu polufinala Lige šampiona remizirali su 2:2 sa Real Madridom. U Nemačkoj su izgubili titulu i...

POVEZANE OBJAVE