OVDE TE ČEKA KARTA ZA EURO: Igraj top lige i obezbedi put u Nemačku!

Pred nama je vikend u kom će sav fokus biti usmeren ka top ligama, jer nas čeka pravi fudbalski spektakl!

Liga 1, Serija A, Premijer liga, LaLiga, Bundesliga… Sve to nas očekuje tokom vikenda, što znači da ćemo uživati u mnogo interesantnih utakmica, pa je idealan trenutak da odigramo i jedan tiket!

Sportska kladionica Meridian donosi najbolje uslove za online klađenje, vrhunsku ponuud, najveće kvote i spektakularne bonuse, ali i KARTU ZA EURO!

Polako odbrojavamo do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj, interesovanje je sve veće, a ako želite da se nađete među srećnicima koji će uživo bodriti Srbiji – na pravom ste mestu!

Baš ovaj VIKEND TIKET koji odigrate može vas odvesti u Nemačku, a sve što je potrebno jeste da pogodite najveću ukupnu kvotu!

Pravila su jednostavna, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara, a onda…

Uplatite depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigrajte tiket i uz malo sreće – karta za Nemačku je rezervisana!

U to ime, evo nekih predloga za klađenje:

Salernitana – Sasuolo 3.30  2.20,

Roma – Lacio 2.20  3.60,

Borusija Dortmund – Štutgart 2.20 2.90,

Mančester junajted – Liverpul 4.60 1.60,

Monako – Ren 1.80  4,

Verona – Đenova 2.80  2.85,

Kompletnu ponudu za online klađenje možeš da pogledaš OVDE, dodaj svoje favorite i uz malo sreće – KARTA ZA EURO JE TVOJA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Slovenija zamenila Tobija zvezdom Makabija

Reprezentativna karijera Majka Tobija u Sloveniji verovatno je završena i na njegovo mesto dolazi centar Makabija Džoš Nibo. Amerikanac je...

POVEZANE OBJAVE