BUNDESLIGA: Bajer može da hladi šampanjac, šokantan preokret Hajdenhajma! (VIDEO)

Danas su se od 15:30 igrali dueli 28. kola Bundeslige.

Bajern je poražen u Hajdenhajmu nakon neverovatnog preokreta domaćina sa 3:2. Ponajviše i zbog raspoloženog dvostrukog strelca Tima Klajndinsta.

Bavarci su dominirali u prvom poluvremenu. Postigli vodeći gol u 37. minutu preko Harija Kejna. Neko vreme kasnije, priznat je nakon gledanja VAR snimka.

To kao da ih je pokrenulo, pa su duplirali prednost u 44. minutu pogotkom Serža Gnabrija. Tako otišli na odmor.

Hajdenhajm je na početku drugog poluvremena smanjio na 2:1. U 51. minutu preko Sese. Ekspresno i izjednačio preko Klajndinsta na radost domaćih navijača.

Ekipa Hajdenhajma je pre ulaska u poslednjih 10 minuta meča potpuno preokrenula. Klajndinst je ponovo pogodio u 79. minutu. Time doneo veliki trijumf svom timu, i praktično rešio borbu za titulu.

Zato što je Bajer iz Leverkuzena savladao Union Berlin 1:0 i povećao razliku na 16 bodova.

Lider iz Leverkuzena mučio se u Berlinu. Imao je posed lopte i tri udarca u okvir gola Uniona, ali lopta nije htela u mrežu. Domaćini pred poluvreme ostali bez Robina Gosensa koji je dobio drugi žuti karton.

Onda je završnica prvih 45 minuta dobila mnogo uzbuđenja. Bajeru je poništen gol zbog ofsajda u nadoknadi a potom je Virc realizovao penal. Iako je prvobitno produženo dva minuta poluvreme, sve se odužilo zbog crvenog kartona.

Tim iz Leverkuzena je sačuvao prednost i verovatno im pobeda u narednom kolu donosi toliko čekani pehar šampiona. Posle duela sa Vest Hemom, rival im je Verder na domaćem terenu.

Rezultati:

Keln – Bohum 2:1 (0:0)

Majnc – Darmštat 4:0 (1:0)

Frajburg – Lajpcig 1:4 (0:3)

Standings provided by Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE