PRIČALO SE O POVRATKU U MINHEN: Potpisao Nagelsman!

Nemački trener Julijan Nagelsman rastao se krajem prošle sezone sa Bajernom.

Tomas Tuhel je preuzeo tim i odveo ga do titule, i to zahvaljujući kiksu Borusije. Sada se pominjala mogućnost da se ovaj stručnjak vrati.

On jeste potpisao, ali produženje ugovora sa nacionalnim timom Nemačke i baviće se reprezentativnim fudbalom zaključno sa SP 2026. godine i nakon EP gde su Panceri domaćini.

Prošle godine u septembru je potpisao ugovor zaključno sa Evropskim prvenstvom. To je sada preinačeno, saopštio je FS Nemačke.

Odluka je doneta srcem. Čast je trenirati nacionalni tim i raditi sa najboljim fudbalerima Nemačke. Sa strastvenim nastupima možemo obradovati čitavu naciju. Nagoveštaj toga dale su nam dve pobede u martu protiv Francuske i Holandije. Bio sam veoma dirnut podrškom navijača. Želimo zajedno da odigramo kao domaćini Evropsko prvenstvo. Nakon toga se, zajedno sa svojim stručnim štabom, veoma radujem izazovu plasmana na SP, rekao je Nagelsman.

Nemačka je na EP u grupi sa Škotskom, Mađarskom i Švajcarskom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE