DERBI JE PUN EMOCIJA: Glazer komentarisao sudijske odluke, želi sve pobede do kraja

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 3:2 ekipu Partizana u 173. večitom derbiju.

Šest kola do kraja plej-ofa, crveno-beli sada imaju +10 u odnosu na večitog rivala.

Gubili su do 89. minuta i potom preokrenuli sa dva gola. Čuvar mreže crveno-belih Omri Glazer, izneo je utiske nakon trijumfa.

Bila je “luda” utakmica. Poveli su 1:0, ali smo mi nastavili da napadamo, kreiramo šanse i došli do izjednačenja. Nismo realizovali šanse, te su oni ponovo poveli, ali je karakter odigrao ključnu ulogu. Vratili smo se i to je veoma bitno. Uspeli smo da u takvom momentu nastavimo sa našom igrom, što će biti ključno u borbi za titulu. Već u sredu nas očekuje novi derbi. S obe noge smo na zemlji i hoćemo da nastavimo sa pobedama. Večiti rival je znao da mora da pobedi i otvorili su utakmicu na dobar način, ali smo nakon primljenog gola, kreirali šanse, izjednačili, preokrenuli i pobedili, potpuno zasluženo. Što se spornih situacija tiče, Šerif nije napravio faul nad Markovićem, a penal je bio čist. Nekad možeš da kriviš sudije za nešto, ali danas to nije slučaj. Derbi je pun emocija, ali nema opravdanja za primljene golove naše. Ipak, imamo još šest utakmica, i ništa nije rešeno. Želimo sve pobede do kraja, rekao je on.

Večiti rivali treba da se 24. aprila sastanu i u polufinalu Kupa, ukoliko Partizan ne ostane pri prvobitnoj odluci da ne izađe na taj duel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE