Zvezda se rastaje sa igračem sa najdužim stažom

Bliži se kraj sezone, a nakon sinoćnje pobede u Večitom derbiju deluje da će Crvena zvezda odbraniti titulu, iako je prvi deo sezone pod Barakom Baharom bio veoma loš.

Dolazi period kada će se sklapati tim za novu sezonu, a izgleda da u njemu više neće biti jednog stalnog “sastojka”, a to je golman Zoran Popović.

Kako navodi “Meridian Sport” Popović će napustiti klub, pošto mu istekne ugovor na kraju sezone.

On je stigao iz Bodo Glimta već daleke 2018. godine i bio sve vreme deo najbolje ere kluba u novijoj istoriji, pod komandom Vladana Milojevića, koji se nedavno vratio na klupu.

Uglavnom je bio rezerva neprikosnovenom Milanu Borjanu i dobro nadopunjavao njegovo odsustvo. Nastupio je na 38 mečeva, od čega na 22 nije bio savladan. Branio je i protiv Ludogoreca u utakmici Lige Evrope.

Tandem koji je dugo godina činio sa Borjanom rastavio je Barak bahar kada je letos saopštio dugogodišnjem kapitenu da ne računa na njega, a može se desiti da upravo Borjan nakon odlaska Popovića preuzme njegovo mesto, pošto je sada na pozajmici u Slovanu i ugovorom je vezan za šampiona Srbije i aktuelnog lidera Superlige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE