ISKREN: Rade Bogdanović o derbiju i sudiji

Bivši fudbaler i fudbalski konsultant Rade Bogdanović komentarisao je na “TV Prva” derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Partizan je imao prednost od 2:1, a onda odlučeno da se igra 15 minuta nadokande, a u tom periodu Zvezda je dala dva gola crno-belima.

 -Poslednji derbi sličan prošlom. Dinamičan, sadržajan, otvoren, bez taktilčih nadudrivanja. Efikasan derbi sa puno šansi. Ponovo dobra utakmica Crvene zvezde, vidi se da je Vladan Milojević dosta toga složio u timu, Zvezda je dosta bolja od Partizana, treba biti realan. Stvorila je više šansi, ima problem u završnici, ali opet je dala tri gola. Jesu dva iz penala, ali stvorila je dosta šansu iz igre, pogotovo ona Bukarija, rekao je Rade Bogdanović u emisiji Jutro na TV Prva.

Bogdanović je prokomentarisao i sporne trenutke na derbiju.

-Zvezda je bolji tim od Partizana, prvi penal je bio. Pelomni trenutak je bio u 90. minutu kada je produžena utakmica 15. minuta. Nezapamćeno, ali 15 minuta kod 1:2… Da je bar navučeno 10. Čovek je najpokavrenije stvorenje na klugli zemaljskoj, a ovaj sudija je pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali pokvaren. Ono je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira. Kod Zvezdinog drugog gola čovek pokvari sve, rekao je Rade Bodgdanović.

Na pitanje zašto nije reagovao VAR, usledio je odgovor:

– VAR ne sme da reaguje. Mislite da su oni u VAR postavljeni slučajno, kao što je Pavle Ilić na terenu? Kakav VAR! To se vrlo dobro zna, to je sve uigrano. 

Večiti rivali igraju ponovo u sredu u okviru polufinala Kupa Srbije. 

-Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne… Činjenica je da mu je napraviljena nepravda u 90. minutu. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou, očekujem u sredu da Zvezda nazove FSS da delegira Pavla Ilića, to bi bio vrhunac moći,  rekao je Bogdanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE