KONKURENCIJA JOŠ JAČA: Svi žele A licencu EL, uključio se i Monako!

Košarkaši Monaka poraženi su u prvom meču plej-ofa Evrolige od Fenerbahčea posle produžetka.

Kneževi su prošle sezone u ovom takmičenju bili trećeplasirani.

Sada su u planu veliki projekti. Basketnews donosi tekst da planiraju investirati u dugoročnu A licencu elitnog takmičenja.

Već su obezbedili Evroligu i sledeće sezone. Kako bi uspeli da se domognu licence, već imaju spreman projekat izgradnje nove dvorane. Potom su u analizi ovog portala navedene još neke stvari koje potkrepljuju želju čelnika kluba.

To što su od debija u EL triput zaredom igrali plej-of i jednom bili na F4. Što im je prosečan budžet tokom igranja EL oko 8.3 miliona evra, uz Majka Džejmsa koji slovi kao kandidat za MVP priznanje, zaključuje se u tekstu.

Tek nakon kraja evroligaške sezone i krunisanja novog šampiona bi verovatno trebalo da se potvrdi ko su učesnici za narednu sezonu. Od srpskih klubova, Crvena zvezda Meridianbet i Partizan takođe žele da dođu do licence ili bar učešća i naredne godine u EL. I drugi timovi su izrazili želju za A licencom poput Valensije i Virtusa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SLEDI BRATA: Košarkaš Studentskog centra odlazi u Ameriku!

Mladi košarkaš Studentskog centra Tomislav Ivišić odlučio je da se otisne u Ameriku, gde će od naredne sezone nastupati...

POVEZANE OBJAVE