Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni.

Južnokorejski bek iz Ulsana je tada sa velikim uspehom nastupao i na prvenstvu Azije, zajedno sa igračem zvezde In Beom Hvangom.

Ipak, na leto bi mogao da se pridruži svom zemljaku u crveno-belom dresu pošto je klub, kako navodi Mozzart Sport, obnovio interesovanje za ovog fudbalera.

Tokom zime se pominjalo obeštećenje od 700.000 evra uz procente od dalje prodaje.

Seou Jong Vu je primarno levi bek, ali može da pokrije obe bekovske pozicije, što je Zvezdi veoma neophodno pošto već neko vreme po desnoj strani igra Srđan Mijailović, kome to nije prirodna pozicija, dok je na levoj već godinama preopterećen Milan Rodić.

U jednom trenutku tokom Večitog derbija Rodić je morao da napusti teren, kada se osetilo koliko je ova pozicija problematična.

Zimus je timu priključen Viktor Radojević, koji se odlično pokazao, ali je problem njegova igra u defanzivi, dok je za desnu stranu iz OFK Beograda stigao takođe Ognjen Mimović, ali izgleda da u redovima šampiona Srbije ne smeju još uvek da se potpuno oslone na mladi bekovski dvojac.

U timu je i dalje i Kosta Nedeljković, koji je ostao kao pozajmljen fudbaler do kraja sezone iz Aston Vile za koju je potpisao zimus, ali se ubrzo i povredio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SFEROPULOS POSLE MEGE: Način kako smo igrali ovaj meč, pokazao je koliko smo želeli pobedu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet prvi su finalisti ABA lige za 2024. godinu. I u drugom meču savladali su Megu sa...

POVEZANE OBJAVE