GLEDAO DERBI U ITALIJI: Piksi o Srbima iz Juvea, Vlahović puno radi za ekipu, Kostić če biti od velike koristi na EP

Fudbaleri Juventusa i Milana igrali su 0:0 u derbiju 34. kola Serije A.

Titulu je odveć osvojio Inter, a Rosoneri su sada bliži drugom mestu.

Naši reprezentativci iz redova Bjankonera Filip Kostić i Dušan Vlahović igrali su do 62. minuta.

Nakon duela, oni su razgovarali sa selektorom Draganom Stojkovićem.

Ostalo je još 50 dana do Evropskog prvenstva i naše premijere protiv Belingema i kompanije. Obilazim naše igrače, razgovaramo o svemu što nas očekuje u Nemačkoj. Srećom, mnogi od njih igraju u Italiji, zemlji u kojoj sam se uvek lepo osećao i kojoj se svaki put rado vraćam. Dobro sam upoznat sa Dušanovim kvalitetima. Na stranu golovi koji su uvek važni za svakog napadača, mnogo mi se dopada način na koji odrađuje zadatke na terenu. Radi puno za ekipu, deluje srećno, čak i u sutuacijama kada ne iskoristi šansu. To je veoma važno na psihološkom planu, rekao je Stojković za italijansku Gazetu a preneo FSS.

Potom se osvrnuo i na golgeterski post Kostića:

Kostić kod Alegrija ima malo defanzivniju ulogu. Uopšte nemam dilemu da će na Evropskom prvenstvu biti od velike koristi za našu ekipu, kao i uvek do sada, dodao je Piksi.

On se sreo na ovom meču i sa Jan Karlom Simićem, dok je Luka Jović bio van protokola zbog povrede. Srbija prvi meč na Evropskom prvenstvu igra 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEREŠENO: Juventus i Salernitana podelili bodove (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa odigrali su večeras nerešeno 1:1 protiv Salernitane, u okviru 36. kola Serije A. Salernitana je povela golom koji je postigao...

POVEZANE OBJAVE