BUDUĆNOST SE ŽALILA NA SUĐENJE PROTIV PARTIZANA: Izdvojili “13 očiglednih grešaka” (VIDEO)

Košarkaši Budućnosti poraženi su u prvoj utakmici polufinala ABA lige od Partizana u Beogradu.

Večeras su povodom ovog duela izdali saopštenje u kome ističu nezadovoljstvo suđenjem i traže odlazak komesara za suđenje regionalne lige.

Iz podgoričkog kluba su objavili i video u kom su naveli, po njihovom mišljenju, 13 očiglednih grešaka.

Poštovana javnosti,

Komesar za suđenje ABA lige, Srđan Dožaj mora da ide!

Košarkaški klub Budućnost Voli je, kao i u 25. kolu regularnog dela, analizirala sudijske odluke na prvom polufinalnom meču ABA lige između Partizana i našeg kluba i uvideli smo niz grešaka na našu štetu. Sudijski kriterijum nije bio isti za obe ekipe, pronašli smo 20 grešaka na našu štetu a u video zapisu smo izdvojili 13 najočiglednijih. Mogu se videti nedosuđeni faulovi, pogrešno dosuđeni faulovi, kao i dvostruki aršini kada su u pitanju “koraci”.

Naš klub neće dozvoliti ovakav tretman kod sudija u ABA ligi, ne želimo da u odlučujućim mečevima nisu igrači ti koji odlučuju pobjednika utakmice. Najodgovornija osoba za ovako nizak nivo suđenja je komesar za suđenje u ABA ligi – Srđan Dožaj. Zato šaljemo jasnu poruku gospodinu Dožaju: Pakuj kofere!, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE