Iz Budućnosti se još jednom oglasili pred Partizan, objašnjen odnos dva kluba nakon saopštenja

Košarkaši Budućnosti sutra od 16 časova u Morači dočekuju Partizan u drugoj utakmici polufinala ABA lige.

Budućnost je poražena u prvoj utakmici, pa se nalazi pred eliminacijom.

U međuvremenu su se već dva puta oglasili nezadovoljni suđenjem u prvom duelu, a dan pred utakmicu izdato je novo saopštenje.

Budućnost poziva sve navijače da na drugoj polufinalnoj utakmici sa Partizanom navijanje bude fer, sportsko i korektno. Molimo vas da nas podržite, da obojimo Moraču u plavo-belo i da pružite najveću podršku našim momcima u najvažnijem meču ove sezone. Kapije SC Morača će biti otvorene od 16 časova.

Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima, navodi se u saopštenju Pogoričana.

Za “RTCG” je ovim povodom govorio i Gavrilo Pajović, sportski direktor Budućnosti.

Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Mi smo uputili primedbe na kriterijum suđenja i na greške koje su napravljene. Nezadovljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportski ambijent i spektakl u dvorani „Morača“, objasnio je čelnik Budućnosti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA liga se oglasila o slučaju Naneli-Lazarević: Šaljemo delegata u Beograd

Danas se u Beogradskoj Areni dogodio incident kada je košarkaš Partizana Džejms Naneli udario igrača Crvene zvezde Steana Lazarevića...

POVEZANE OBJAVE