POSLE OSVAJANJA ABA LIGE: Poznato koji košarkaši napuštaju Zvezdu?!

Bliže se kraj košarkaške sezone za Crvenu zvezdu. Ostala je još smao završnica domaće Superlige, nakon povratka titule u ABA ligi, ali i debakla u Evroligi, nakon velikih ulaganja u sklapanje tima prošlog leta.

Neka pojačanja su ipak opravdala očekivanja. Već je odavno produžen ugovor sa Džoelom Bolombojem, a izvesno je da će u klubu ostati i Jago dos Santos, koji je letos potpisao trogodišnji ugovor, a nedavno je izabran za MVP-ja finalne serije ABA lige.

Uskoro bi paraf na novi ugovor sa klubom moglo da stavi još jedno letošnje pojačanje Rokas Gedraitis, naveo je italijanski košarkaški novinar Andrea Kalconi, koji se u prošlosti pokazao kao pouzdan izvor informacija.

Isti izvor navodi i da je izvesno da će klub napustiti Džavonte Smart, Fredi Gilespi i Majk Tobi, kao i Nikola Topić, koji bi trebalo da bude odabran sa visoke pozicije na Draftu i da odmah pređe u NBA ligu.

Pored navedene trojice, ugovori ističu i Milošu Teodosiću, čiji ostanak u klubu verovatno zavisi od njegove odluke, Treju Tompkinsu, koji se pokazao kao pojačanje za završnicu sezone, iako je dugo bio povređen po dolasku u klub, kao i kapitenu Branku Laziću, koji je najavio ostanak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE