Zvezda prodaje dvojicu mladih igrača za 2.000.000 evra!

Prelazni rok uveliko je počeo na Marakani objavom velikog transfera Osmana Bukarija, koji je za 7.000.000 evra prodat u MLS ligu.

Interesovanje i ponude iz američke profesionalne lige postoje i za Hvanga, ali za sada u srpskom šampionu nisu zadovoljni uslovima.

Crveno-beli su profitirali i od transfera dvojice svojih bivših igrača, na osnovu ranijih dogovora, a biće prodata i dvojica mladih stranih fudbalera koji nisu uspeli da se nametnu za pravu šansu.

Jedan od njih je mladi nigerijski štoper Injeke Ogbua, koji nije dočekao debi u zvaničnim utakmicama za Zvezdu, već je jedini meč odigrao u prijateljskom duelu protiv Zenita.

On je igrama u filijali Grafičaru ipak privukao pažnju i prodat je AL Vahdi, timu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a Zvezda će zaraditi 800.000 evra na ime obeštećenja.

Tako se minimano raščistila situacija na mestu štopera, pošto je neizvesno da li će se u klub sa pozajmica vratiti izdanci kluba, koji su već debitovali za prvi tim, Stefan Leković i Andrija Đurić, dok će najiskusniji Nemanja Milunović i Aleksandar Dragović izvesno otići. Za sada je izvesno samo da ostaje Naser Điga, koji je otkupljen nakon jednogodišnje pozajmice za 2.000.000 evra.

A izvesno je da će klub napustiti i ruski vezista Jegor Prucev. On će, kako je naveo “Maxbet Sport” biti otkupljen od strane Celja, a Zvezda će za ovaj transfer zaraditi 1.200.000 evra.

Prucev je pre dve godine stigao u klub kao velika akvizicija, pošto je tada za njega ozbiljno bio zainteresovan i moskovski CSKA, ali je šansu dobio samo u završnici prethodne sezone, kada je titula bila kaparisana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE