Domaćini bez učešća

Domaćin EURA automatski, bez kvalifikacija, obezbjeđuje odlazak na prvenstvo, međutim, presedan se dogodio 2020. godine.

Mišel Platini, prvi čovjek UEFA, odlučio je da se ovaj šampionat igra na cijelom kontinentu, odnosno u čak 11 različitih zemalja.

Kako je broj zemalja bio ogroman, nikada veći, nisu sve mogle da obezbjede učešće, naprotiv. Sve su morale učešće da obezbjede kroz kvalifikacije.

Jedine dvije zemlje koje u tome nisu uspjele su Azerbejdžan i Rumunija, pa je publika u ovim zemljama ostala uskraćena da gleda svoje reprezentativce iako su bili domaćini.

Meridian vam donosi jedinstvenu priliku!

Iskoristite šansu da se pridružite i doživite svaki trenutak sa još većim uzbuđenjem. Posjetite Meridian danas i postanite dio fudbalske istorije, jer uz nas, svaki meč postaje nezaboravan doživljaj

Ukoliko nemaš nalog, registruj se i u startu uživaj bez rizika. Bez ikakvih uslova, Meridianbet ti poklanja čak 50€ + 1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse!!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić: Mislim da sam najbolji igrač ovog tima

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske rezultatom 1:0 u utakmici prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu. Kapiten Srbije...

POVEZANE OBJAVE