NATHOV JUBILEJ SA CRNO-BELIMA: Ova godina je bila posebno izazovna, da damo maksimum u Evropi


EURO 2024: Rumunjska- Ukrajina | Belgija- Slovačka | Austrija- Francuska ↓↓↓


Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 2:2 protiv Radničkog 1923 u poslednjem meču sezone.

Crno-beli su zauzeli drugo mesto i obezbedili kvalifikacije za Ligu šampiona.

Na toj utakmici, jubilej je obeležio Bibras Natho. Ušao je u krug igrača koji su odigrali 200 i više mečeva za Partizan.

Odigrati 200 i više utakmica za jedan klub nije svakodnevica. To je zaista nešto posebno, ukoliko se uzme u obzir i činjenica da je van zemlje iz koje ste. Ovaj klub osećam kao svoj, kao svoju kuću i zato sve ovo ima još veću težinu. Ne znam može li da se postigne još veći broj i novi jubilej, ali svakako želim još utakmica, rekao je on u intervjuu za klupski sajt.

Od 2019. godine je u timu, a upitan je za najteže i najlepše trenutke:

Bilo je, naravno, teških momenata, posebno kada se očekuje, a ne uzmete titulu. Ali, ne zaboravite da smo imali uspehe u Evropi, gde smo pobeđivali odlične ekipe. Izdvojio bih ovu godinu kao posebno izazovnu, kako unutar tima, tako i kluba, gde smo svi osećali tu težinu i probleme oko nas. Od svih, ovo mi je najteža godina, jednom ćemo pričati o tome u budućnosti, odgovorio je on.

Na kraju je govorio i o učešću Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Priznajem, to je bio i na kraju moj lični cilj i izuzetno smo svi srećni što smo uspeli da ga ostvarimo kao tim. Potrebno je da malo odmorimo posle naporne sezone i spremni dočekamo start i kvalifikacije. Svesni smo da će biti veoma teško kvalifikovati se u grupnu fazu Lige šampiona, ali moramo da motivišemo sebe da damo maksimum u Evropi kako bismo napravili dobru godinu i za klub i za naše navijače, jer mi to zaslužujemo! Uvek želim sve više i više, sve veće ciljeve, to je deo moje ličnosti, a duboko verujem da ovaj klub to može!, zaključio je Natho.

Ove godine je izraelski vezista na 41 meču dao 12 golova uz 7 asistencija.

Foto: FK Partizan


EURO 2024: Turska- Gruzija | Portugal- Češka ↓↓↓


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Marko Lazetić se vratio u Superligu!

Mladi srpski napadač Marko Lazetić naredne sezone, kako prenosi "Sport klub", igraće u TSC-u, pa se tako vraća u...

POVEZANE OBJAVE