ROLAN GAROS: Posle dramatičnih pet sati, kraj za Đerea!


EURO 2024: Rumunjska- Ukrajina | Belgija- Slovačka | Austrija- Francuska ↓↓↓


Srpski teniser Laslo Đere, poražen je na startu Rolan Garosa.

Nakon više od pet sati igre bolji je bio nemački takmičar Danijel Altmajer sa 3:2 Srbin je nadoknadio minus od dva seta, imao brejk prednosti u odlučujućem ali je poklekao.

Po setovima 5:7, 4:6, 7:6 (6), 7:5, 6:7 (6)

U prvom setu, presudio je brejk Nemca u 11. gemu. Do tada su obojica držali servis. Altmajer je napravio brejk više od Srbina u drugom pa poveo sa 2:0 u setovima.

Onda je počeo povratak Đerea. Prvo je u trećem setu viđena razmena brejkova. Da bi naš igrač slavio u dramatičnom taj brejku za 2:1.

Đere je u četvrtom setu poveo 2:0. Altmajer uspeo da se vrati a Srbin novim brejkom izjednači na 2:2 i unese dramu.

Posle četiri propuštene brejk prilike Đere je poveo sa 3:2 u petom setu. Nemački takmičar je odmah vratio izgubljeni servis i preokrenuo na 4:3.

Potom je nemački teniser na 5:4 i servis Đerea imao mač loptu koju je Srbin spasao i stigao do 5:5. Onda je Altmajer imao još tri u 12 gemu, ali je i to Đere spasao i u veoma napetom gemu izborio taj brejk.

Laslo je u ranoj fazi stigao do 3:1. Brzo je to Nemac stigao za 3:3. Na kraju je Đere izgubio snagu, a Altmajer prošao u drugo kolo dobivši super taj brejk do 10 poena.

Protivnik će mu biti pobednik meča Cicipas – Fučović.


EURO 2024: Turska- Gruzija | Portugal- Češka ↓↓↓


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda kreće pripreme za narednu sezonu: Borjanov povratak među crveno-bele

Fudbaleri Crvene zvezde danas kreću u pripreme za narednu sezonu. Prozivka fudbalera zakazana je za 17:30, a svakako će...

POVEZANE OBJAVE