JAGO POTPUNO ISKRENO: O Sferopulosu i Ivanoviću, igranje sa Teodosićem najveća MVP nagrada

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet plasirali su se u finale košarkaške Superlige Srbije.


EURO 2024: Slovačka- Ukrajina | Poljska- Austrija | Nizozemska- Francuska


Još jednom su savladali FMP i čekaju rivala u finalu i za odbranu titule.

Među najefikasnijim na tom duelu bio je i Jago Dos Santos koji je izrastao u jednog od ključnih igrača tima. U intervjuu za Meridian rekao je da mu je drago osvajanje titule i MVP-a jer je to najbolji klub na svetu. Govorio je i o finalnoj seriji ABA lige i mentalnoj snazi koja je pravila razliku.

Govorio je i o odnosu sa sunarodnikom Brunom Kaboklom koji nastupa za Partizan. Smatra da bi mu bolje bilo da je igrao u Zvezda zbog Teodosića i drugih momaka. Dodavši da bi imao više poena i sigurno bi pogađao.

Zasluge za uspeh i naslov MVP-a pripisao je i Dušku Ivanoviću koji ga je savetovao šta da poboljša. A Janis Sferopulos mu je dao šansu i rekao da igra svoju igru. Za njega je najveća MVP nagrada igranje sa Milošem Teodosićem.

Govoreći o nastavku igranja za Zvezdu istakao je da bi to voleo, praktično do kraja karijere. San mu je titula Evrolige sa Zvezdom zaključivši na kraju da su Zvezdini navijači najbolji na svetu i igra za njih.


EURO 2024: Gruzija- Češka | Turska- Portugal | Belgija- Rumunjska


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVANIČNO: Partizan se oprostio od Zeka Ledeja!

Košarkaški klub Partizan je ušao u kompletnu rekonstrukciju tima i posle Kevina Pantera, koji je otišao u Barselonu, crno-eli...

POVEZANE OBJAVE