Kladi se na Rolan Garos u Meridianu i osvoji 20.000 DINARA BONUSA BEZ USLOVA!

Iako su Olimpijske igre glavni cilj za mnoge sportiste ove godine, za tenisere pre OI tu su i dva važna turnira – Rolan Garos i Vimbldon.

Među njima je i Novak Đoković, koji nije u sjajnoj formi ove godine, ali svakako je glavni favorit za osvajanje prestiđnog turnira, naročito nakon prerane ali možda i očekivane eliminacije Rafaela Nadala.

Upravo je Aleksandar Zverev, “dželat” “kralja šljake” mogući rival Đokovića, ali tek u polufinalu, a do toga je put zaista dug.

Ipak, kako bi ovaj turnir bio još interesantniji, sportska kladionica Meridian je za sve ljubitelje tenisa napravila novo takmičenje – GEM, SET, BONUS BEZ USLOVA!

Voliš da pratiš tenis i da se kladiš? Na pravom si mestu! Odigraj tiket koji sadrži meč Rolan Garosa i čeka te 20.000 dinara bonusa bez uslova!

Šta je potrebno kako bi učestvovao u promociji? Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmi fantastičan bonus bez depotita u iznosu od 4.000 dinara! Nakon toga – uplati i potroši depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigraj tiket koji sadrži barem jedan meč sa Rolan Garosa, pa još jedan i još jedan…

Pobednik takmičenja je onaj koji bude imao najviše ovakvih tiketa, a nagrade koje te čekaju su sledeće:

 mesto 20.000 RSD BONUSA

 mesto 10.000 RSD BONUSA 

 mesto 7.000 RSD BONUSA

  mesto 5.000 RSD BONUSA

 mesto 5.000 RSD BONUSA

6 -10.  mesta 2.000 RSD BONUSA

Najboljeg kladioničara očekuje bonus bez uslova, što znači da je zabava zagarantovana!

Priključi se i ti – isprati Rolan Garos uz Meridian!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE