Partizan pojačanje u defanzivi našao u Primeri

Partizan ima iza sebe još jednu razočaravajuću sezonu. Iako su bili na prvom mestu tabele Superlige na polusezoni, na kraju su završili daleko iza večitog rivala Crvene zvezde.

Za sada u Partizanu vladaju mnoge nepoznanice i izvesno je da će tim pretrpeti velike promene. Defanziva je izgledala veoma loše u prolećnom delu sezone, pa se i u rekonstrukciju kreće od zadnje linije.

Crno-beli su, kako navodi “Sportal“, naciljali pojačanje na štoperskoj poziciji. Reč je o nekadašnjem fudbaleru Rada i dugogdišnjoj želji Nikoli Marašu, kog će ponovo pokušati da dovedu u Humsku.

Kontakti su navodno već uspostavljeni, ali će na konkretizaciju morati da se sačeka kraj sezone u Segundi, gde Maraš nastupa za Levante.

Maraš je inače već pet godina na Pirinejima. U Levanteu nastupa kao pozajmljeni fudbaler Alavesa, u koji je stigao letos iz Almerije u tansferu vrednom 1.500.000 evra, ali nije ni debitovao tokom jeseni. Takođe je igrao i za Rajo Valjekano, kao i portugalski Šaves.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE