Bodiroga o Jokiću: “Poštujem svačiju želju i stav”

Prvi čovek Evrolige Dejan Bodiroga bio je gost na TV NOVA S, gde je pričao o Partizanu i Zvezdi, a li je i prokomentarisao situaciju oko Nikole Jokića.

Još nije poznato hoće li MVP NBA lige nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, a Bodiroga smatra da se sadašnja situacija u mnogome razlikuje od one kada je on bio reprezentativac. 

Reprezentacija je napravila sjajan rezultat na Svetskom prvenstvu prošle godine. Trener Pešić i svi reprezentativci odradili su sjajan posao, i to bez Nikole Jokića. Ako bude igrao, bićemo još jači, ali treba pohvaliti momke koji su bili na Mondijalu. Košarka je timski sport, tim je uvek najvažniji, a pojedinac se uvek izdvoji. Što se tiče mene i moje generacije, uvek je bila privilegija da se nosi dres nacionalnog tima. Danas, svako ima svoj odnos prema reprezentaciji. Drugačije je vreme, kod nas se nije postavljalo pitanje igranja ili neigranja. Uopšte nismo razmišljali na taj način. Poštujem svačiju želju i stav, ali igranje za reprezentaciju je najlepša moguća stvar. Klub je jedno, a reprezentacija nešto sasvim drugo, rekao je Bodiroga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE