PRVI ČOVEK EVROLIGE O STATUSU VEČITIH: Bodiroga o Partizanu, Zvezdi i F4 u Beogradu


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Predsednik Evrolige i legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga govorio je o potencijalnim srednjoročnim licencama, na period od tri do pet godina.

Bodiroga je jutros gostovao na televiziji “Nova S” i tom prilikom je rekao da Partizan i Zvezda imaju dobre šanse da se ponovo nađu u eltinom takmičenju,ali i da bi Beograd mogao biti domaćin Fajnal-fora naredne godine.

-Evroliga donosi odluku. Beograd je već u dva navrata bio sjajan domaćin, ima šansu da to ponovo bude u skorijoj budućnosti. Kada, to ne možemo precizno da kažemo. Gradovi odgovaraju na upit koji se pošalje sa svim potrebnim uslovima. U konkurenciji su Beograd, Abu Dabi, Barselona, odluka bi trebalo da bude doneta u narednih mesec dana. U tom periodu će biti doneta i odluka o konalnom izgledu Evrolige. Srbija i ceo region su za nas izuzetno važni. Oba kluba imaju dobre šanse da zaigraju naredne sezone u Evroligi, rekao je Bodiroga i dodao:

-Kad Evroliga bude donela strategiju za period od narednih deset ili 20 godina, moći ćemo da imamo situaciju da licence budu na neki srednji period, od tri do pet godina. Razmislićemo i o proširenju lige, da bi neki klubovi mogli da dobiju te srednjoročne licence i da imaju sigurnost u svakom smislu, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE I ONI TITULU: Raspucani Mamford, Hapoel uzvratio udarac

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva izjednačili su na 1-1 u finalu prvenstva Izraela protiv Makabija. Slavili su ubedljivo na svom...

POVEZANE OBJAVE