Vazura: Stanojevića smatram najboljim trenerom u Srbiji

Fudbaleri Partizana započeli su danas pripreme za novu sezonu.

Novinarima se prvi obratio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

– Želim da se zahvalim Igoru Duljaju na svemu što je uradio za Paritzan i Albertu Nađu koji je priveo sezonu kraju. Imali smo teške dve godine. Od situacije da se borimo za prvo mesto, izgubili smo mnogo utkamica i bodova, što Partizanu ne sme da se dešava. Pozabavili smo se time da dovedemo trenera, a Stanojevića smatram najboljim trenerom u Srbiji. Znam koliko je posvećen. Time što je potpisao na tri godine, Partizan je obezbedio stabilnost, a kako je najavio, boriće se ovde, do kraja.

Na pitanje o pojačanjima, Vazura je naglasio da će u Humsku stići još nekoliko pojačanja:

– Partizan je prošle godine u junskom i januarskom prelaznom roku doveo 15-16 igrača, napravio je ogromnu rekonstrukciju tima. Dobar deo ekipe će ostati na okupu, za sad su otišli samo igrači kojima je istekao ugovor, ostali su tu. Sigurno možemo da obećamo navijačima, u dogovoru sa šefom i sportskim direktorom, da ćemo se pojačati na nekim pozicijama. Doći će četiri-pet igrača, jedan je već došao, tu je povratnik Đorđe Jovanović. Prelazni rok je živa stvar, trener traži da igrači dođu što pre, klubovi imaju svoje zahteve i odugovlače. Već imamo igrače sa kojima pregovaramo duže vreme.

Na pitanje koliko teško je bilo vratiti Aleksandra Stanojevića u Partizan, Vazura je rekao…

– Mnogo teško, ali i lako. On je veliki partizanovac, sa te strane je bilo lako. Sa njim sam razgovarao, ja i Ivica Kralj. Sa druge strane, situacija oko kluba je komplikovana i on je rekao da hoće da bude tu, da bude tri godine i da radi nešto. Nije bilo lako, ali on je veliki paritzanovac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vezenkov jasan: Došao sam da osvojim sve trofeje

Košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov jedva čeka start Evrolige. Vezenkov je govorio za medije nakon pobede njegove ekipe nad Fenerbahčeom...

POVEZANE OBJAVE